De Zangeres


Naast de act van Céline Dion is Debby natuurlijk ook een waanzinnig goede zangeres die al vele jaren in het vak mee draait.

Debby van der Lijn, De Nederlandse Celine Dion, begint al op vroege leeftijd met zingen. Vanaf het moment dat ze kan praten is het voor haar al duidelijk dat ze zangeres wil worden. Grote voorbeelden van Debby zijn naast uiteraard Celine Dion, Whitney Houston en Mariah Carey. Na diverse talenten-shows waarin zij steevast 1e word besluit ze aan de Hennie Huisman Soundmix Show mee te doen. Helaas waren er in dat jaar al heel veel Celine Dion’s en Whitney Houston’s die aan de show meededen waardoor ze helaas afviel tijdens de voorrondes.

Op haar 18e deed zij veel solo-optredens in het binnen- en buitenland. Debby heeft in het voorprogramma opgetreden van The Drifters. Tevens heeft zij diverse malen opgetreden vooraf aan een voetbalwedstrijd in grote stadions.

Vanaf 1999 treed zij op met diverse andere artiesten en vormt samen met 2 collega’s de groep Adagio waar zij al ruim 10 jaar optredens mee verzorgd. Sinds 4 jaar treden zij wekelijks op in alle Nederlandse vestigingen van het Holland Casino.

Zingen is voor Debby haar grootste passie en dit is dan ook te zien en te horen tijdens haar optredens. Haar gevoel voor timing en techniek zijn zeer bijzonder en ook haar verzorgde uitstraling is een must voor ’t oog.

In de loop der jaren heeft zij een eigen ‘sound’ ontwikkeld en is een voorbeeld voor vele beginnende zangers en zangeressen.